Final Programme - CultureShift Conference 2018			
Wednesday 24th October			
Start time	Finish time	Duration	Item
7:30 a.m.	8:30 a.m.	60 mins	Registration and welcome coffee
8:30 a.m.	8:45 a.m.	15 mins	Mihi Whakatau, Welcome and House Keeping
8:45 a.m.	9:15 a.m.	30 mins	Andrew Little
9:15 a.m.	9:45 a.m.	30 mins	Olivia Wensley
9:45 a.m.	10:15 a.m.	30 mins	Bernadette Soares
10:15 a.m.	10:45 a.m.	30 mins	Morning Tea
10:45 a.m.	11:15 a.m.	30 min	Brad Clark
11:15 a.m.	11:45 a.m.	30 min	Nicole Rosie
11:45 a.m.	12:15 p.m.	30 mins	Panel: Morning Speakers
12:15 p.m.	1:15 p.m.	60 mins	Lunch
1:15 p.m.	2:30 p.m.	75 mins	Dr Gary Namie
2:30 p.m.	3:00 p.m.	25 mins	Afternoon tea
3:00 p.m.	3:30 p.m.	30 mins	Rachael Mackintosh
3:30 p.m.	4:15 p.m.	45 mins	Dr Ursula Edgington & Dr Luk Swiatek
4:15 p.m.	4:45 p.m.	30 mins	Panel*: Afternoon speakers
4:45 p.m.	5:30 p.m.	45 mins	Summary** - Participants discussion
5:30 p.m.	7:00 p.m.	100 mins	Cocktails
7:00 p.m.	10:00 p.m.	180 mins	Gala Dinner
Thursday 25th October			
Start time	Finish time	Duration	Item
7:30 a.m.	8:30 a.m.	60 mins	Registration and welcome coffee
8:30 a.m.	9:00 a.m.	30 mins	Scott Simpson
9:00 a.m.	9:30 a.m.	30 mins	Glenn Barclay
9:30 a.m.	10:00 a.m.	30 mins	Shaun Robinson
10:00 a.m.	10:30 a.m.	30 mins	Morning Tea
10:30 a.m.	11:15 a.m.	45 mins	Dr Joanna Bishop
11:15 a.m.	12:00 p.m.	45 mins	Dr Pru Fisher
12:00 p.m.	12:30 p.m.	30 mins	Panel*: Morning presenters
12:30 p.m.	1:30 p.m.	60 mins	Lunch
1:30 p.m.	2:00 p.m.	30 mins	Iriaka James
2:00 p.m.	2:45 p.m.	45 mins	Jaq James
2:45 p.m.	3:15 p.m.	30 mins	Afternoon tea
3:15 p.m.	4:00 p.m.	45 mins	Marni Stevenson
4:00 p.m.	4:15 p.m.	15 mins	Panel*: Afternoon Presenters
4:15 p.m.	5:00 p.m.	45 mins	Summary** - Participants discussion and Next Steps